De SHE-Dermbehandeling bestaat uit een combinatie van een aantal intensieve behandelmethode die elkaar versterken.
Deze unieke behandelmethode is ontstaan door ervaring in de verschillende behandelmethodes. Door deze samen te voegen in 1 behandeling is de uniek SHE Dermbehandelmethode ontstaan. Met duidelijk zichtbaar en voelbaar resultaat

Wat is de SHE-Dermbehandeling?

Deze behandeling is gericht op de huid te stimuleren en activeren. Naarmate een huid ouder wordt zal deze ook luier worden. In de salon wordt je huid op verschillende manieren gestimuleerd en wordt op deze manier aan het werk gezet. Een soort sporten voor je huid.
Bij herhaling van behandelen – net zoals dit met sporten zo is – zal je huid steeds meer verbeteren en mooi(er) worden in uitstraling. Waarbij fijne lijntjes verminderen en de structuur van je huid zal verbeteren.
Hiervoor gebruiken we een aantal apparaten maar ook de bindweefselmassage zal ingezet worden om je huid te verbeteren en verjongen.

Voor de behandeling

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt de huid opgemeten op Vet – Vocht – PH waarde. Daarna wordt met je doorgesproken hoe er het beste behandeld kan worden om het gewenste doel te bereiken.
Na iedere behandeling in de salon wordt met je doorgenomen wat we de volgende keer gaan doen. Doordat je huid anders kan reageren is het mogelijk dat de behandelingen tussentijds in intensiteit bijgesteld worden. Bij iedere vervolgbehandeling zal opnieuw een huidmeting gedaan worden om te kijken of je huid is verandert.
Er zal doorgesproken worden hoe je huid er voorstaat, wat voor behandeling je krijgt en wat je thuis eventueel kan aanpassen.
Het is belangrijk voor ons om te weten hoe je huid de eerste dagen na de behandeling heeft gereageerd. Als jezelf veranderingen zijn opgevallen aan je huid tussen de behandelingen door dan horen wij dit ook graag.
Zo leren wij je huid beter kennen en kunnen we de behandelingen nog beter afstemmen op wat je huid nodig heeft.
Na de behandeling bespreken we samen hoe je je huid thuis het beste verder kunt behandelen.

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.