De bindweefselmassage is een stimulerende massage die werkt op de dieper gelegen lagen van de huid, het bindweefsel.
Het bindweefsel heeft als een van de belangrijkste taken de opslag van energie. In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het bindweefsel dient ook als isolatie en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.
Bij activering van je huid door de bindweefselmassage, ontstaat een betere doorbloeding waardoor de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller verloopt. Door deze doorbloeding wordt je huid aangezet tot celdeling, huidvernieuwing. Bij een slechte doorbloeding ontstaan sneller rimpels, verklevingen en acne.

Naarmate je ouder wordt neemt de celstofwisseling af waardoor de aanmaak van collageen en elastinevezels en het hyaluronzuur ook minder geactiveerd worden.
Hierdoor duurt het langer voordat je huid zich herstelt. Je merkt dit doordat je huid er vermoeider gaat uitzien, grauwer wordt en langzaam meer lijntjes ontstaan.
Door het stimuleren van je huid met de bindweefselmassage neemt de doorbloeding toe waardoor de aanmaak van collageen, elastine wordt geactiveerd. Hierdoor wordt je huid weer steviger. Het hyaluronzuur wordt gestimuleerd die in je huid aanwezig is zodat het vochtgehalte van je huid herstelt. Waardoor het volume in je huid toeneemt en je huid haar elasticiteit en veerkracht terug krijgt.
Je huid is na deze intensieve massage ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.
Hierdoor vindt huidverbetering en huidverjonging plaats en verbetert zichtbaar de conditie van je huid.

Effect van hannah bindweefselmassage:

  • verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van opname van werkstoffen
  • versteviging van aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

De massage wordt tijdens de behandeling aangepast aan wat je huid nodig heeft.
Welke plaatsen in je gezicht –hals –decollete vragen extra aandacht?
Waar is de huid meer verslapt of heeft meer fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies?
Is er sprake van littekenvorming of is je huid juist grauw en vaal?

Je zal merken dat de conditie van je huid na een aantal behandelingen verbetert. Je huid er egaler, frisser en stralender uitziet en dat je doorbloeding mooier is geworden.
De bindweefselmassage wordt bij salon S-HE gecombineerd met verschillende andere behandelmethoden om een zo goed en snel mogelijk resultaat te behalen.
Voor een natuurlijk mooi(er)e huid.

Leuk om te weten…

Bij iedere gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele haartjes voor je weggehaald. Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat.
Een extra service van salon S-HE!

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.