Haren in het gezicht worden bij salon S-HE weggehaald door epileren of harsen/waxen.

Epileren

Epileren met een pincet. Hierbij worden de haartjes met haarwortel en haarschacht uitgetrokken. Er treedt dan geen stoppelvorming op  als het haartje weer aangroeit. De methode is alleen geschikt als het gaat om enkele haren. De haren groeien gewoon weer aan zonder stoppelvorming.

Harsen/Waxen

Ook bij deze behandelmethode worden de haren met haarwortel en haarschacht verwijderd. De haren komen na 5-8 weken geleidelijk terug. Harsen/waxen is vooral geschikt voor grotere oppervlakten.
Een mooie snelle methode vooral geschikt voor oksels-bikinilijn-benen-armen en gezicht zoals  wenkbrauwen, bovenlip, kin en donshaartjes in het gezicht.
Bij het harsen zal gebruik gemaakt worden van verschillende harssoorten aangepast aan het behandelen gebied om de huid zo min mogelijk te belasten.

Na het harsen

Er ontstaat na het harsen/waxen een roodheid soms gepaard met puntbloedinkjes. De huid wordt na behandeld met een herstellende gel. Smeer de huid na 3 uur pas weer in met een voedende crème.
Huid direct beschermen tegen UV-straling. De eerste 24 uur niet in de zon of gebruik maken van sauna of intensief sporten. Na 3 dagen mag de huid weer gescrubd worden.

Leuk om te weten…

Bij iedere gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele  haartjes voor je weggehaald. Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat. Een extra service van salon S-HE!