Het is de schrik van zowel mannen als vrouwen: Je merkt dat je haar minder vol wordt in de loop der jaren. Doordat sommige haarfollikels in een rustfase zitten valt je haar uit en wordt op den duur steeds dunner.

Nu is er een behandelmethode die je eigen hoofdhaar terug laat groeien. Er moet nog wel haargroei aanwezig zijn omdat de haarzakjes intact moeten zijn. Anders zal de behandeling geen effect hebben. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval.

Tijdens deze behandeling wordt de haarmatrix, de plaats in de huid waar de haargroei begint, geactiveerd. Dit doen we door een haargroei verbeterend product in de bovenste laag, net onder de oppervlakte van de hoofdhuid in te brengen.
Deze stoffen stimuleren de nieuwe celdeling en verbeteren de kwaliteit van de huid waardoor nieuwe haargroei ontstaat.
We maken gebruik van eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, mineralen en planten extracten die onmisbaar zijn voor een vernieuwde haargroei. De aanmaak en levensduur van de haarfollikels worden hierbij ook gestimuleerd.
De mineralen en vitaminen in dit product zorgen ervoor dat de kwaliteit van de haarmatrix waarin de haarzakjes zich ontwikkelen, wordt verbeterd.
Hierdoor worden de nog aanwezige haren sterker en dikker.

We gebruiken een speciaal apparaat die de werkstoffen in de haarfollikel brengt om de haargroei te bevorderen. De haarfollikel wordt op deze manier gestimuleerd, weer aan het werk gezet.

Voor en na foto’s

Behandeling
Na de uitgebreide intake om te kijken of deze behandeling voor jou geschikt is, maken we voor 6 keer afspraken in de salon om de 6 weken.
We gebruiken een speciaal apparaat die de werkstoffen in de haarfollikel brengt om de haargroei te bevorderen. De haarfollikel wordt op deze manier gestimuleerd, weer aan het werk gezet.

Na gemiddeld 2 behandelingen dus 6-12 weken zie je al resultaat doordat er nieuwe kleine haartjes zichtbaar zijn. En de bestaande haren zijn sterker en dikker geworden waardoor je haar voller oogt.

Voor thuis krijg je de haarlotion mee die je iedere avond en liefst ook ochtend moet gebruiken gedurende de behandelperiode. Deze lotion bevordert de aanmaak van nieuwe haren geeft de haarfollikel voeding en stimuleert de doorbloeding. De bestaande haren worden sterker en krachtiger waardoor het haar voller oogt.
Het gebruik van een voedingssupplement is een belangrijke ondersteuning in de behandeling en helpt mee tot een verbeterde haargroei. En beschermt je haarfollikel waardoor je haaruitval vermindert.

Door zowel direct werkstoffen in de huid te brengen en het gebruik van de lotion en het voedingssupplement zal het beste en snelste resultaat verkregen worden.
De haaruitval vermindert waardoor je haar er weer voller en gezonder uitziet.

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.