Mooi(er) ouder worden op een natuurlijke manier

Kom je heel specifiek voor huidverjonging dan is het belangrijk om eerst vast te stellen wat de conditie van je huid is. Hoe beter de conditie van je huid hoe beter de huid zal reageren op de huid verjongende behandelingen. Ook zal je huid bij een betere conditie langer het resultaat vasthouden. Na de huidmeting worden je wensen en verwachtingen doorgesproken en bekijken we verder wat nodig is om dit te bereiken.
Er wordt extra aandacht besteed aan hoe je huid verouderd en wat we hierin kunnen herstellen welke behandeling hiervoor het beste geschikt zal zijn. Er er wordt doorgesproken wat je zelf kunt doen om sneller het gewenste resultaat te bereiken.

De behandeling van fijne lijntjes en rimpels en het herstel van volumeverlies in het gezicht is afhankelijk van de oorzaak en de plaats van het probleem.
Er zijn vaak meerdere behandelmogelijkheden met verschillende uitgangspunten. Soms biedt een combinatie van behandelingen het beste resultaat.

Hoe ontstaan fijne lijntjes en diepere rimpels?

Rimpels zijn het gevolg van volume verlies (vetweefsel), overmatig spieractiviteit, elasticiteitsverlies, collageenvermindering (verlies van steunweefsel) en krimpen van het botweefsel.
Er worden bij salon S-HE behandelingen gegeven om de huid vooral te stimuleren tot aanmaak van collageen en toevoegen van hyaluronzuur op een natuurlijke manier.

Hoe lijkt een huid ouder?

Een huid oogt niet alleen jonger als er weinig lijntjes of rimpels zijn. Oneffenheden zoals pigmentvlekken, verwijde vaatjes of andere onregelmatigheden op de huid maken dat een huid er ook ouder uitziet dan hij in werkelijkheid is. Daarom kijken we behalve naar fijne lijntjes en rimpeltjes ook naar de doorbloeding, de egaliteit en de glans en structuur van de huid. Op deze manier wordt er een goed beeld gekregen wat de beste aanpak is om je huid te verjongen. Dit kan dan inhouden dat je eerst een aantal malen begeleidt wordt op het verkrijgen van een goede huidconditie. Daarna kunnen de beginnende lijntjes, rimpels en volumeverlies aangepakt worden voor een duidelijk zichtbaar verjongend resultaat.

Behandelingen in de salon

Bij Salon S-HE wordt bij iedere behandeling je huid gemeten en goed gekeken hoe je huid ervoor staat. Natuurlijk houden we de veroudering niet tegen maar als je op tijd de juiste behandeling ondergaat hoeven fijne lijntjes die sneller te herstellen zijn niet te veranderen in diepere rimpels. Ook als je vindt dat je een huid hebt met weinig problemen is het goed om regelmatig je huid te laten behandelen in de salon. Ook een gemakkelijke huid zal immers verouderen. Begin dus op tijd en weet hoe je het beste je huid kunt beschermen om te voorkomen dat je huid te snel zal verouderen.

Rimpels als gevolg van volume- en/of elasticiteitsverlies en overmatig spiergebruik

Rimpels en fijne lijntjes zijn het gevolg van vermindering in onderhuids vet- en botweefsel en het dunner worden van de huid. In combinatie met een verlies aan stevigheid door verlies aan steun- (collageen) en elastinevezels. Dit is de meest voorkomende oorzaak van het ontstaan van rimpels in het onderste gedeelte van je gezicht.
De neuslippenplooi (tussen neusvleugel en mondhoek), de wangen (onder het jukbeen), rond de boven- en onderlip en in de onderkaak (marionetlijnen). Denk ook aan het gebied van je hals en decollete en je handen.
Het huidgebied rondom de ogen, slapen, voorhoofd en tussen de wenkbrauwen ontstaan fijne lijntjes en rimpeltjes deels door volumeverlies. Maar deels ook door de actieve werking van de spieren onder de huid.
De fronsrimpel en lachlijntjes zijn dus niet alleen het gevolg van te sterke spieren maar ook volume -en elasticiteitverlies!

Welke behandelmethode ingezet wordt is afhankelijk hoe de conditie van je huid is en waar de lijntjes of rimpels zich bevinden. Als de huidconditie niet goed is dan is het beter om deze eerst te herstellen. Een combinatie van behandelmethoden zal dan toegepast worden in de salon om zo snel mogelijk de conditie te verbeteren. Om vervolgens gericht de fijne lijntjes en rimpeltjes te behandelen. Dit zal bij de eerste behandeling in de salon uitgebreid met je doorgenomen worden zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat het beste is voor jou huid.

Behandeling met direct resultaat bij fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies

Heeft u lijntjes in het gezicht- bovenlip –ogen-wanglijntjes-mondhoekjes-neuslippenplooi- decollete- hals die storen? Wordt het volume in je gezicht wat minder onder jukbeen-slapen-kaakcontour en wil je daar wat aan doen…? Heeft u last van (acne) littekentjes die storen…? Dit kan gericht behandeld worden met direct zichtbaar resultaat! Het is een super mooie behandeling die je huid weer mooi(er) maakt en verjongt. Hier wordt je echt blij van.
Stel veroudering uit en kies voor deze super mooie behandeling waardoor je (huid) weer gaat stralen.

Met deze behandeling wordt het hyaluronzuur in je huid aangevuld. Door middel van kleine prikjes in de bovenste lagen van de huid is het mogelijk om hyaluronzuur in de huid te brengen en worden fijne lijntjes en rimpeltjes en volumeverlies verminderd met al direct zichtbaar resultaat.

Op deze manier is het mogelijk om de lijntjes op de bovenlip en onder de ogen aan te pakken zonder dat dit onnatuurlijk overkomt.
Maar ook de diepere lijnen zoals de bekende neuslippenplooi die vaak een vermoeide uitstraling geeft, kunnen behandeld worden. Lijntjes die zichtbaar worden bij de mondhoek (afhangende mondhoek) of het gebied net onder het jukbeen die minder volume heeft gekregen geven kunnen behandeld worden waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Het mooiste is dat het een natuurlijke verbetering geeft aan de uitstraling in je gezicht minder vermoeid, bozig (neuslippenplooi, ogen, frons ) minder droevig ( hangende mondhoekjes ).
Daarom is het goed om naar het geheel te kijken, het gezicht moet in verhouding blijven kloppen.

De huid heeft een herstelperiode nodig om het mooiste resultaat te laten zien. Verwacht niet te snel veranderingen, maar geef de huid ook de tijd om collageen aan te maken zodat de gedeeltes in het gezicht die behandeld zijn steeds meer verbeteren.
Om die reden is het belangrijk bij een vervolgafspraak genoeg tijd ertussen te laten zodat je goed kan zien wat je huid nog nodig heeft. Na iedere behandeling wordt het resultaat mooier doordat het effect opstapelt. Zo kan je zelf bepalen hoe ver je wil gaan voor het mooiste resultaat. Dit blijft immers persoonlijk.
Ben je tevreden met het resultaat dan is het belangrijk dat het hyaluronzuur gestimuleerd blijft worden door geregeld je huid te laten behandelen in de salon. Zo zal het resultaat van de behandeling langer blijven en minder snel teruglopen. Hoe beter je huidconditie hoe mooier en blijvender resultaat.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid, bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Het hyaluronzuur neemt in de loop van de jaren af, dit is een van de oorzaken waardoor fijne lijntjes ontstaan. Als je hier niets aan doet zullen deze fijne lijntjes geleidelijk dieper worden en verslapt de huid verder.

Hyaluronzuur heeft een sterk vochtbindend vermogen wat belangrijk is om de huid soepel te houden. Hyaluronzuur die met de mesobehandeling in de huid wordt gebracht geeft de veerkracht en soepelheid van je huid terug en haalt de scherpte en diepte van lijntjes eruit. Dit geeft een minder vermoeide uitstraling. Je ziet er weer frisser en natuurlijk mooi(er) uit.
Na 8-12 maanden is het hyaluronzuur weer volledig opgenomen door je huid. Hoe snel het hyaluronzuur wordt opgenomen door je huid is afhankelijk van de conditie van je huid maar ook door stress, schadelijke invloeden van buitenaf, leefstijl en overgang hebben hier invloed op.

Wil je voor deze behandeling afspreken dan wordt er een intake gedaan waar alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Behandelmogelijkheden:

 • frons lijntjes
 • voorhoofdslijntjes
 • kraaienpootjes
 • volumeverlies onder de jukbeen
 • wanglijntjes
 • deukje in de neus
 • neuslippenplooi
 • liplijntjes
 • lippen herstellen in volume
 • afhangende mondhoeken ( marionetlijnen)
 • contourverbetering kaaklijn
 • versteviging hals
 • versteviging huidgebied decollete
 • (acne) littekentjes
 • handen herstellen in volume
 • oorlelletjes herstellen in volume
 • contourverbetering-volumeverbetering

 

Voor-Na foto’s na 1 mesobehandeling

De foto’s zijn direct gemaakt na de behandeling

Leuk om te weten…

Bij iedere gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele haartjes voor je weggehaald. Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat. Een extra service van salon S-HE!

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.