Zou je nu ook wel eens willen weten wat nu echt goed is voor jouw huid en wil je tips en adviezen die op jouw huid zijn afgestemd. Zodat je zeker weet dat wat je doet goed is voor je huid?
Dan is een Jonge huid behandeling echt iets voor jou.

Je krijgt antwoordt op de volgende vragen:

  • Hoe maak je nu het beste je huid schoon en met welk product?
  • Wat is belangrijk om je huid op de beste manier te verzorgen overdag en voor de nacht?
  • Is het handig om geregeld wat extra te doen voor mijn huid?
  • Ik heb geen problemen met mijn huid waarom zou ik dan wat doen?
  • Mijn wenkbrauwen krijg ik niet mooi ik zou ze anders willen maar ik weet niet hoe?
  • Heb je af en toe last van een onrustige huid en ben je bang dat dit erger wordt?
  • Ik reinig mijn huid al heel goed maar mijn huid blijft onrustig of het lijkt wel of het juist erger wordt. Is dit wel goed voor mijn huid en kan ik niet beter niets doen?
  • Mijn huid is altijd snel rood en geirriteerd dus ik doe maar niets dat is dan toch beter?
  • Mijn huid reageert anders in de zomer dan in de winterperiode, hoe kan dit want ik doe toch alles gewoon hetzelfde?

En zo hoor ik nog veel meer vragen voorbij komen in de salon. Misschien heb jij wel een heel andere vraag, dat kan natuurlijk ook. We zullen altijd proberen met je mee te denken en we blijven bijleren over de huid. Dus als we iets niet weten proberen we dit uit te zoeken zodat we je toch zo goed mogelijk kunnen helpen.

Best leuk toch denk ik om op deze manier wat meer te weten te komen over je huid en hoe je deze het beste kunt behandelen bij verschillende omstandigheden. Zo hou je je huid zo lang mogelijk mooi en voorkom je te snelle veroudering van je huid of irritatie.
Maak een afspraak in de salon en leer wat voor jou huid het beste is hoe je er zelf op een goede manier mee om kunt gaan en welke producten je hierin kunnen ondersteunen.

Bij jonge huiden raden we aan 4x per jaar in de salon af te spreken- met de seizoenswisselingen- zodat we je meteen de juiste tips kunnen geven aangepast aan het seizoen.
We nemen ook mee hoe je leeft, denk aan sport, school, werk en weersinvloeden.
Zo krijg je altijd de tips die op dat moment bij je passen in hoe je leeft en hoef je zelf niet meer te bedenken welk product je het beste kan gebruiken als je huid verandert.

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.