Geen enkele huid is hetzelfde. Iedere huid vraagt om een eigen, specifieke verzorging en reageert anders op bepaalde handelingen. Daarom kiest salon S-HE voor een behandeling die is afgestemd op je huid.

Kom je voor de eerste keer in de salon dan worden je wensen besproken. Wat is je doel en hoe kunnen we dit het beste aanpakken om zo snel mogelijk het resultaat te bereiken wat je wil. Wat is de conditie van je huid en waar kan deze – waar nodig – verbetert worden. Om de behandeling zo goed mogelijk op je wensen af te stemmen zijn er een aantal gegevens nodig.
Voorafgaand aan iedere behandeling in de salon zal er een huidmeting worden gedaan die de conditie van de huid weergeeft en zullen er een aantal vragen gesteld worden om een beter beeld te krijgen van je huidconditie.

salon S-HE wordt eerst gekeken hoe de conditie van je huid is. Zo kunnen we een behandelplan veel beter afstemmen op wat je huid nodig heeft.
Belangrijk is om de conditie van de huid zo nodig eerst te verbeteren en daarna pas de huid te herstellen. Hiervoor wordt een specifiek behandelplan opgesteld die voor iedere huid anders is!
Tevens wordt er een advies voor thuis gegeven, zodat de behandelingen in de salon op de juiste manier ondersteund worden en sneller resultaat bereikt wordt.

Bij de Meet&Treat wordt er een vragenlijst met je doorgenomen en een aantal waardes van de huid opgemeten: Vet-Vocht en PH-waarde

Vet – belangrijk is dat het vetgehalte in de huid goed is, werkstoffen en vitamines bevinden zich namelijk in vetten. Weinig vetten betekent voor je huid te weinig voeding. Als we een hoog vetgehalte meten zal over het algemeen het vochtgehalte in de huid laag zijn. Een vochtarme huid Is niet in staat om vetten aan zich te binden. Je huid zal dan eerst het vocht uit de creme opnemen waarbij de creme op de huid blijft liggen. Dit is wat je dan ook meet.

Vocht – Het vochtgehalte van de hoornlaag kan erg wisselend zijn. Dit is ook afhankelijk hoe hoog het vetgehalte van je huid is. Meten we een te hoog vochtgehalte dan zijn de vetstoffen in je huid laag. Je huid is dan heel hard bezig om je huid soepel te houden en doet dit door vocht van binnenuit naar buiten de brengen om te voorkomen dat je huid door uitdroging te snel veroudert.

PH – De PH (zuurgraad) beschermt je huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag, de hoornlaag niet uitdroogt. Bij een te hoge PH is je huid in een gevoelige fase en is je PH te laag dan zit je huid in een ontstekingsfase zoals bij acne.

Na de huidmeting en doorspreken van je wensen wordt op de behandelstoel verder gekeken naar de conditie van je huid. Hoe is de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, de egaliteit, de glans  en structuur van je huid.
Je krijgt een korte behandeling waarbij je kennis maakt met de producten. Na deze behandeling zal er een behandelplan gemaakt worden die bij je past.
In de salon worden verschillende behandelmethodes gecombineerd waardoor een unieke behandelwijze is ontstaan om de huid vooral te stimuleren en te herstellen waardoor je huid uiteindelijk zal verbeteren.
Je krijgt advies hoe je het beste thuis met je huid kan omgaan en welke producten hier het beste bij passen. Uit ervaring weten we dat op deze manier  het beste resultaat behaald wordt. De producten kunnen uitgeprobeerd worden aan onze productentafel zodat je meteen het verschil in samenstelling kunt ervaren.

Het is belangrijk om de huid in een zo goed mogelijke conditie te houden, zodat je huid niet te snel veroudert. Huidveroudering kan je niet tegengaan maar je kan er wel voor zorgen dat je huid zo lang mogelijk in conditie blijft en hierdoor de huidveroudering vertragen.
Kies je voor een behandelplan bij Salon S-HE dan is het mogelijk dat dit plan tussentijds aangepast wordt bij sneller/langzamer herstel van je huid.
Daarom zal bij ieder bezoek in de salon een huidmeting gemaakt worden en zal je huid goed gecontroleerd worden op veranderingen.
Ter ondersteuning van de behandelingen in de salon krijg je een advies hoe je je huid thuis het beste kunt behandelen voor een sneller resultaat.

Leuk om te weten…

Bij iedere gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele  haartjes  voor je weggehaald.  Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat. Een extra service van salon S-HE!

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.