Behandeling met direct resultaat bij fijne lijntjes, rimpels en volumeverlies.
Heeft u lijntjes in het gezicht-bovenlip-ogen-wanglijntjes-mondhoekjes-neuslippenplooi-decolleté- hals die storen? Wordt het volume in je gezicht wat minder onder jukbeen-slapen-kaakcontour en wil je daar wat aan doen…? Heeft u last van (acne) littekentjes die storen…?
Dit kan gericht behandeld worden met direct zichtbaar resultaat! Het is een super mooie behandeling die je huid weer mooi(er) maakt en verjongt.
Hier wordt je echt blij van. Stel veroudering uit en kies voor deze super mooie behandeling waardoor je (huid) weer gaat stralen.

Met de mesobehandeling wordt het hyaluronzuur in je huid aangevuld. Door middel van kleine prikjes in de bovenste lagen van de huid is het mogelijk om hyaluronzuur in de huid te brengen en worden fijne lijntjes en rimpeltjes en volumeverlies verminderd met direct al zichtbaar resultaat.

Op deze manier is het mogelijk om de lijntjes op de bovenlip en onder de ogen aan te pakken zonder dat dit onnatuurlijk overkomt.
Maar ook de diepere lijnen zoals de bekende neuslippenplooi die vaak een vermoeide uitstraling geeft, kunnen behandeld worden. Lijntjes die zichtbaar worden bij de mondhoek (afhangende mondhoek) of het gebied net onder het jukbeen die minder volume heeft gekregen geven kunnen behandeld worden waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Het mooiste is dat het een natuurlijke verbetering geeft aan de uitstraling in je gezicht minder vermoeid, bozig  (neuslippenplooi, ogen, frons ) minder droevig ( hangende mondhoekjes ).
Daarom is het goed om naar het geheel te kijken, het gezicht moet in verhouding blijven kloppen.

De huid heeft een herstelperiode nodig om het mooiste resultaat  te laten zien. Verwacht niet te snel veranderingen, maar geef de huid ook de tijd om collageen aan te maken zodat de gedeeltes in het gezicht die behandeld zijn steeds meer verbeteren.
Om die reden is het belangrijk bij een vervolgafspraak genoeg tijd ertussen te laten zodat je goed kan zien wat je huid nog nodig heeft.
Na iedere behandeling wordt het resultaat mooier doordat het effect opstapelt. Zo kan je zelf bepalen hoe ver je wil gaan voor het mooiste resultaat. Dit blijft immers persoonlijk.

Ben je tevreden met het resultaat dan is het belangrijk dat het hyaluronzuur gestimuleerd blijft worden door geregeld je huid te laten behandelen in de salon. Zo zal het resultaat van de behandeling langer blijven en minder snel teruglopen. Hoe beter je huidconditie hoe mooier en blijvender resultaat.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid, bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Het hyaluronzuur neemt in de loop van de jaren af, dit is een van de oorzaken waardoor fijne lijntjes ontstaan. Als je hier niets aan doet zullen deze fijne lijntjes geleidelijk dieper worden en verslapt de huid verder.

Hyaluronzuur heeft een sterk vochtbindend vermogen wat belangrijk is om de huid soepel te houden. Hyaluronzuur die met de mesobehandeling in de huid wordt gebracht geeft de veerkracht en soepelheid van je huid terug en haalt de scherpte en diepte van lijntjes eruit. Dit geeft een minder vermoeide uitstraling. Je ziet er weer frisser en natuurlijk mooi(er) uit.

Na 8-12 maanden is het hyaluronzuur weer volledig opgenomen door je huid. Hoe snel het hyaluronzuur wordt opgenomen door je huid is afhankelijk van de conditie van je huid maar ook door stress, schadelijke invloeden van buitenaf, leefstijl en overgang hebben hier invloed op.

Voor de behandeling

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt de huid opgemeten op Vet – Vocht – PH waarde. Daarna wordt met je doorgesproken hoe er het beste behandeld kan worden om het gewenste doel te bereiken.
Na iedere behandeling in de salon wordt met je doorgenomen wat we de volgende keer gaan doen. Doordat je huid anders kan reageren is het mogelijk dat de behandelingen tussentijds in intensiteit bijgesteld worden. Bij iedere vervolgbehandeling zal opnieuw een huidmeting gedaan worden om te kijken of je huid is verandert.
Er zal doorgesproken worden hoe je huid er voorstaat, wat voor behandeling je krijgt en wat je thuis eventueel kan aanpassen.
Het is belangrijk voor ons om te weten hoe je huid de eerste dagen na de behandeling heeft gereageerd. Als jezelf veranderingen zijn opgevallen aan je huid tussen de behandelingen door dan horen wij dit ook graag.
Zo leren wij je huid beter kennen en kunnen we de behandelingen nog beter afstemmen op wat je huid nodig heeft.
Na de behandeling bespreken we samen hoe je je huid thuis het beste verder kunt behandelen.

Wil je voor deze behandeling afspreken en kom je voor de eerste keer boek dan online de Meet&Treat behandeling. Er wordt dan een intake gedaan waar alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bellen of mailen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

Behandelmogelijkheden:

 • frons lijntjes
 • voorhoofdslijntjes
 • kraaienpootjes
 • volumeverlies onder de jukbeen
 • wanglijntjes
 • deukje in de neus
 • neuslippenplooi
 • liplijntjes
 • lippen herstellen in volume
 • afhangende mondhoeken ( marionetlijnen)
 • lijntje kin
 • contourverbetering kaaklijn
 • versteviging hals
 • versteviging huidgebied decolleté
 • (acne) littekentjes
 • handen herstellen in volume
 • oorlelletjes herstellen in volume
 • contourverbetering-volumeverbetering

 

Voor-Na foto’s  na 1 mesobehandeling. De foto’s zijn direct gemaakt na de behandeling.

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt een intake met huidmeting waarna alles wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.