Microdermabrasie is een van de betere technieken voor huidverbetering. Je huidconditie verbetert zichtbaar en voelbaar. Deze behandelmethode is voor vrijwel alle huidtypen geschikt doordat de sterkte en snelheid aangepast kan worden.

Heb je een vermoeide huid, ziet ie er wat grauw of juist vlekkerig en geirriteerd uit?
Is je huid een beetje onrustig, niet egaal, heb je verstopte porien, krijg je steeds meer fijne lijntjes of zijn er pigmentvlekken zichtbaar?
Dan is microdermabrasie een geweldige behandeling die zal helpen om de conditie van je huid te verbeteren en te herstellen.

Het microdermabrasie apparaat verwijdert met behulp van steriele kristallen de dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot betere cel vernieuwing en verbetert het de huid. Bij regelmatig behandelen  vertraag je het verouderingsproces. Na de behandeling neemt je huid makkelijker de werkstoffen op uit de daarna aangebrachte producten.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabraise is een huidverbeterende behandeling. Bij deze behandeling wordt de huid gestimuleerd tot huidherstel.
Bij iedere vervolgbehandeling zal de intensiteit van werken worden verhoogd, aangepast in wat je huid aan kan. Ook de wisseling in seizoenen hebben invloed en zullen worden meegenomen in de keuze hoe intensief behandeld kan worden.
Voorafgaand aan iedere behandeling zal dit met je doorgenomen worden ook krijg je tips wat je zelf thuis kunt doen met de juiste producten om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken.

Voor de behandeling

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt de huid opgemeten op Vet – Vocht – PH waarde.
Daarna wordt met je doorgesproken hoe er het beste behandeld kan worden om het gewenste doel te bereiken.
Na iedere behandeling in de salon wordt met je doorgenomen wat we de volgende keer gaan doen. Doordat je huid anders kan reageren is het mogelijk dat de behandelingen tussentijds in intensiteit bijgesteld worden.
Bij iedere vervolgbehandeling zal opnieuw een huidmeting gedaan worden om te kijken of je huid is verandert. Er zal doorgesproken worden hoe je huid er voorstaat, wat voor behandeling je krijgt en wat je thuis eventueel kan aanpassen.
Het is belangrijk voor ons om te weten hoe je huid de eerste dagen na de behandeling heeft gereageerd. Als jezelf veranderingen zijn opgevallen aan je huid tussen de behandelingen door dan horen wij dit ook graag. Zo leren wij je huid beter kennen en kunnen we de behandelingen nog beter afstemmen op wat je huid nodig heeft.
Na de behandeling bespreken we samen hoe je je huid thuis het beste verder kunt behandelen.

Behandeling

Steriele kristallen worden in een vacuüm over de huid gezogen, waardoor de dode huidcellen samen met de kristallen worden afgevoerd. Zowel de toevoer van de kristallen als het vacuüm zijn volledig instelbaar, zodat de behandeling goed afgestemd kan worden op wat je huid nodig heeft en aankan.
Bij een microdermabrasiebehandeling kan gekozen worden voor de microdermabrasie lichte vorm of -huidverbeterend. In beide gevallen wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen en een verhoogde aanmaak van collageen en elastine die voor huidherstel en verjonging zorgen.

De microdermabrasie lichte vorm is een korte intensieve behandeling, waarna huidverzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen. Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat. Ideaal om je huid een oppepper te geven na een lange winter of drukke periode.
De microdermabrasie huidverbeterend is een intensievere behandeling waarbij er dieper op de huid wordt gewerkt en de intensiviteit van werken bij iedere behandeling toeneemt. Daar waar de huid extra aandacht nodig heeft wordt intensiever behandeld. Deze behandeling geeft het beste resultaat bij 6 – 8 behandelingen.
Voor alle huidverbeterende behandelingen geldt…. hoe vaker de behandeling herhaald wordt, hoe mooier het resultaat!

Resultaat

Het resultaat is een zichtbaar gladdere huid met een mooie doorbloeding wat al direct zichtbaar is na 1 behandeling. Ga je echt voor huidverbetering dan zullen meerdere behandelingen het beste resultaat geven.
Behandelingen in kuurverband worden om de 2 weken afgesproken, zodat je huid tussendoor kan herstellen. Voor een optimaal resultaat onderga je zes behandelingen. Na de behandeling kan de huid lichtrood van kleur zijn. Een goede UV-bescherming, ook in de winterperiode, de eerste dagen na de behandeling is dan ook belangrijk.

  • Huid wordt gladder, zachter en frisser
  • Celdeling wordt geactiveerd
  • Huidstructuur wordt regelmatiger met fijnere porien
  • Vermindering fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken vervagen
  • Littekens verbeteren in uitstraling zowel de verzonken (atrofisch, acnelittekens) en die er meer op liggen (hypertrofisch)  geven een vervlakking van de littekenranden

De microdermabrasie behandeling wordt in de salon vaak gecombineerd met andere behandelmethodes die elkaar versterken in resultaat. Op deze manier zal je huid sneller verbeteren en herstellen en zie je sneller resultaat.
Voor alle huidverbeterende behandelingen geldt…. hoe vaker de behandeling herhaald wordt, hoe mooier het resultaat!

Leuk om te weten…

Bij iedere gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele  haartjes  voor je weggehaald. Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat.

Een extra service van salon S-HE!

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.