Bij de S-HE Skinboost gebruiken we producten die hyaluronzuur bevatten aangevuld met actieve werkstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten die je huid repareren, voller maken en stimuleren.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid, bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Het hyaluronzuur neemt in de loop van de jaren af, dit is een van de oorzaken waardoor fijne lijntjes ontstaan. Als je hier niets aan doet zullen deze fijne lijntjes geleidelijk dieper worden en verslapt de huid verder.

Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten collageen aanmaken. Collageen staat aan de basis van een stevige elastische huid. Daarnaast wordt de huidstructuur verbetert waardoor de porien minder zichtbaar worden en de huid een gladder aanzien krijgt. Je huid krijgt een extra vochtboost waardoor deze weer voller oogt en fijne lijntjes verzacht.
De skinboost is een behandeling die mooi is om 4x per jaar met de seizoenswisselingen in te zetten om de huid een boost te geven. Maar kan ook heel goed ingezet worden na een stressvolle periode of langdurig ziek zijn.

Voor de behandeling

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt de huid opgemeten op Vet – Vocht – PH waarde. Daarna wordt met je doorgesproken hoe er het beste behandeld kan worden om het gewenste doel te bereiken.
Na iedere behandeling in de salon wordt met je doorgenomen wat we de volgende keer gaan doen. Doordat je huid anders kan reageren is het mogelijk dat de behandelingen tussentijds in intensiteit bijgesteld worden. Bij iedere vervolgbehandeling zal opnieuw een huidmeting gedaan worden om te kijken of je huid is verandert.
Er zal doorgesproken worden hoe je huid er voorstaat, wat voor behandeling je krijgt en wat je thuis eventueel kan aanpassen.
Het is belangrijk voor ons om te weten hoe je huid de eerste dagen na de behandeling heeft gereageerd. Als jezelf veranderingen zijn opgevallen aan je huid tussen de behandelingen door dan horen wij dit ook graag.
Zo leren wij je huid beter kennen en kunnen we de behandelingen nog beter afstemmen op wat je huid nodig heeft.
Na de behandeling bespreken we samen hoe je je huid thuis het beste verder kunt behandelen.

Behandeling

De S-HE Skinboost kan je toepassen vanaf je 25ste om je huid te stimuleren en een extra boost te geven en huidveroudering op deze manier langer uit te stellen.
De skinbooster is een verjongende en huidverbeterende behandeling voor:

  • droge, vochtarme vale huid
  • huid met volumeverlies
  • verslapte huid
  • versteviging halshuid en decollete

De mooiste resultaten worden behaald met 3-6 behandelingen met een tussentijd van 2 weken. Dit ligt natuurlijk ook aan de huidconditie. Ook na 1 behandeling heb je al mooi resultaat en wordt je huid aan het werk gezet en geholpen in zijn herstel dus ideaal na een vakantie periode.

De dagen na de behandeling ziet je huid er voller uit, lijntjes zijn verzacht en de huid heeft een mooie glans. Hoe vaker de behandeling herhaald wordt hoe mooier het resultaat zal zijn.
Tijdens de behandeling zal accent gelegd worden op die delen in het gezicht die extra aandacht nodig hebben. Voor thuis gebruikt u de crèmes en het serum die het resultaat van de behandeling versterken.

Nieuwsgierig geworden of deze behandeling ook voor jou huid geschikt is? Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet&Treat behandeling. Je krijgt dan een intake met huidmeting waarna alles met je wordt doorgesproken zodat je precies weet waar je aan toe bent.