Haargroeiverbetering wenkbrauwen

Heb je het bij jezelf ook al opgemerkt dat je wenkbrauwen steeds minder vol zijn geworden in de loop der jaren. Of heb je minder uitdrukking ondanks dat je je wenkbrauwen verft, door een minder volle wenkbrauw?
Het kan natuurlijk zijn ontstaan door te veel en te vaak epileren waardoor de haartjes niet meer terug groeien, na een stressvolle periode of medicijngebruik.
Maar vermindering in haargroei kan ook door een natuurlijke veroudering en verandering van hormonen ontstaan. Gelukkig is er nu wat aan te doen.

In de salon kunnen we de wenkbrauwhaartjes die in een rustfase zitten weer stimuleren en activeren met gebruik van een speciaal wenkbrauw serum.
We maken gebruik van eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, mineralen en planten extracten die onmisbaar zijn voor een vernieuwde haargroei. De aanmaak en levensduur van de haarfollikels worden hierbij ook gestimuleerd.
De mineralen en vitaminen in dit product zorgen ervoor dat de kwaliteit van de haarmatrix waarin de haarzakjes zich ontwikkelen, wordt verbeterd.
Hierdoor worden de nog aanwezige haren sterker en dikker. Deze haren blijven ook langer in de anagene fase (eerste groeifase van een haar) en dat zorgt voor minder haaruitval. De eiwitten en de aminozuren zorgen ervoor dat de haarzakjes, die zich in de telogene fase (laatste groeifase van een haar) bevinden opnieuw haren gaan aanmaken en dat de haren die er nog zijn, langer blijven zitten. Op deze manier wordt haaruitval verminderd en vertraagd, terwijl de haarzakjes versterken. Als resultaat krijgt het haar zijn stevigheid en glans terug.

Kom je al in de salon voor een gezichtsbehandeling dan kunnen we dit toevoegen in de behandeling. Iedere 4-6 weken geven we de wenkbrauwen op die plaatsen waar het nodig is een activerende haargroei stimulerende behandeling.
Voor thuis is het belangrijk om het wenkbrauw serum te gebruiken. Na 2-3 maanden merk je al duidelijk verschil en na 6-8 maanden heb je weer een mooie volle wenkbrauwen.
Ter ondersteuning wordt de behandeling in de salon 4x per jaar herhaald en kun je thuis het serum weer gebruiken als je merkt dat je wenkbrauw minder vol wordt.

Alleen als de haartjes in een rustfase zitten kan de haargroei geactiveerd worden. Als er geen haarzakje meer actief zijn dan heeft deze behandeling geen effect.
Wil je ook weten of deze behandeling bij jou kan en ben je niet zo blij met de volheid van je wenkbrauwen?
Bel dan een keer op voor een afspraak of boek de haargroeiverbetering wenkbrauw behandeling.