Leuk dat je een afspraak wil maken bij salon S-HE huidverbetering & -verjonging.

Kom je voor het eerst? Boek dan de kennis­makings­behandeling Meet&Treat. Bij deze behandeling doen we een uitgebreide intake om een beeld te krijgen van jouw huid­conditie. Zo kunnen we de behandeling beter afstemmen op wat je huid nodig heeft. Als je vaker in de salon bent geweest, kun je een vervolg­behandeling boeken. In de salon bespreken we wat je wensen voor deze keer zijn, zodat we je een behandeling kunnen aanbieden die hierbij past. Wil je afspreken voor een specifiek huidprobleem? Stuur een appje of mail. Vul onderstaand invul­formulier in om direct een afspraak te maken:

Liever bellen? Dat kan ook. Wanneer we aan het behandelen zijn, krijg je de mogelijkheid een bericht in te spreken. Maak hier gebruik van: zo kunnen we je terugbellen. Appen mag natuurlijk ook, via 06 – 30888399. Of stuur een mail naar info@salonshe.nl.

Leuk om te weten… Bij een gezichtsbehandeling in de salon worden zo nodig je wenkbrauwen geverfd en eventuele haartjes voor je weggehaald. Alles zit inbegrepen in de behandelprijs zodat je nog mooi(er) de deur uitgaat!

Wanneer je een afspraak boekt bij Salon S-HE ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring. Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij niet-tijdig afmelden zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden. Natuurlijk kan het voorkomen dat je door omstandigheden later bent. Dit is geen probleem, maar we kunnen dan alleen behandelen tot de afgesproken tijd. Als onze agenda het toelaat, kunnen we de volledige behandeling afronden.

Verzetten of annuleren? Bel ons: 06-30888399

Afspraak maken

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.