AFTER SUMMER PAKKET

Nu de zomer ten einde loopt wordt het tijd om de zonschade, die hopelijk niet te veel is opgedaan, weer eens flink aan te pakken. Je wilt natuurlijk niet je ge”zon”de zomerkleur over laten gaan in een grijze najaarsteint.
Amandelzuur en zoethoutextract zijn twee van de meest bewezen, natuurlijke ingrediënten tegen pigmentvlekken. Amandelzuur zorgt ook dat de hoornlaag op een veilige manier haar zonbescherming (lees: huidverdikking) loslaat. Daarom is vanaf nu het After Summer pakket verkrijgbaar!
Zo kun je ook thuis aan de slag om een vlekkeloze en gladde huid te realiseren.
Het After Summer pakket bestaat uit 2 producten die je huid weer een frisse uitstraling geven pigmentvlekken herstellen en je ook nog beschermen tegen de najaarsstralen.
PRIMUM ELIXER
Dit is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur dat zorgt voor die frisse huid en stralende teint. Deze peeling dringt minder diep door in je huid waardoor je huid minder rood zal zijn en geen extra gevoeligheid ontstaat voor UV-straling.
Dus mocht je nog op vakantie gaan dan kan je deze peeling probleemloos gebruiken. Vraag wel even in de salon hoe vaak je deze peeling per week mag gebruiken. Want dit is voor iedere huid verschillend. Bij te vaak gebruik van deze peeling kan je een schilferige huid krijgen.
Doordat deze milde peeling weinig irritatie geeft, is het zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes, donkere huiden, voor een huid met rosacea, acne of eczeem.
Ook een ouder wordende huid kan deze peeling goed gebruiken. Deze peeling zorgt voor betere opname van werkstoffen uit je crèmes en betere hydratatie. Ook heeft deze peeling invloed op herstel van collageen- en elastinevezels, voor een stevigere huid. Het werkt tevens verminderend en ter voorkoming van pigmentvlekken.
Het voordeel van deze peeling is dat het gebruiksgemak heel groot is. Je brengt het eenvoudig aan na het reinigen van je huid.
FADE TREATMENT
In de nazomer kan de zon nog altijd vaak schijnen, heerlijk om dan nog even die laatste zonstralen te pakken en te weten dat je huid toch voldoende beschermd is.
Kies in deze periode voor de Fade Treatment een product die je de hele winter kan inzetten bij buitenactiviteiten. Met de SPF10, die dit product bevat, is je huid dan voldoende beschermt.
Door de toevoeging van zoethout wordt je huid meteen beschermt tegen pigmentvlekken en maakt bestaande pigmentvlekken bij langdurig gebruik minder zichtbaar. De macadamia olie werkt als versterker van de vet-vochtbalans. En door de toevoeging van vitamine C en E bescherm je je huid tegen couperose ( bloedvaatjes die steeds meer zichtbaar worden als je ouder wordt).
Een top product die altijd handig is om in huis te hebben naast je bestaande huidverzorgingsproducten.
Een musthave op je toilettafel: PRIMUM ELIXER 30ML—- FADE TREATMENT 75ML
TOTAAL €119,90  4YOU €85,00
( zolang de voorraad strekt )