shutterstock_788440969

€85,-
30 minuten

Littekens ontstaan wanneer de huid zich herstelt na een huid­beschadiging als gevolg van een ongeval, huidaandoening of operatie. Hoe dieper de beschadiging, hoe groter de kans op een litteken. Een litteken is meestal blijvend, maar bij S-HE zijn we gespecialiseerd in het behandelen van littekens met als doel ze minder zichtbaar maken. Dit doen we door verschillende behandel­technieken met elkaar te combineren. Welke technieken en producten er voor jouw huid worden ingezet, is afhankelijk van de mate waarin je littekens aanwezig zijn en je huidconditie. Om dit te bepalen, voeren we voorafgaand aan de behandeling een huidmeting uit.

Bij acnelittekens gaan we eerst aan de slag met het stimuleren van de huid. Dit activeert de doorbloeding. Hierna gaan we ons richten op het herstel, waarbij de acnelittekens uiteindelijk steeds lichter worden.

Vaak is het nodig de (acne)­litteken­behandeling te herhalen om de littekens minder te laten opvallen. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is per persoon verschillend. De specialisten van S-HE bespreken vooraf de behandelingsopbouw, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Meer lezen over (acne) littekens, de behandeling en de resultaten? Je leest het in dit artikel.