shutterstock_587084858-1

€85-
30 minuten

Heb je een grauwe huid? Last van fijne lijntjes of oneffenheden? Een medische peeling op basis van glycolzuur, melkzuur of salicylzuur maakt de bovenste huidlaag dunner en verwijdert dode huidcellen die de huid vaal maken. Bij S-HE werken we met verschillende peelings, ieder met een andere sterkte en uitwerking op de huid. Welke peeling we inzetten, is afhankelijk van je huidconditie en het eventuele huidprobleem dat je wil aanpakken. Om dit vast te stellen, doen we voorafgaand aan de peeling een uitgebreide huidanalyse.

Een medische peeling kan prikkelend aanvoelen op de huid. Dit is niet erg; het geeft aan dat de peeling in de huid doordringt en daar zijn werk doet. Na afloop van de behandeling kan de huid gaan schilferen. Om de huid na een peeling goed te verzorgen en beschermen, dien je ‘m elke dag in te smeren met een crème met hoge zonbeschermingsfactor (SPF 30).

Voor het beste resultaat combineren we bij S-HE medische peelings met andere huidverbeterende technieken. Op deze manier verbetert je huid sneller en zie je sneller een mooi resultaat. Uiteraard worden de behandelmethodes afgestemd op jouw huid en jouw wensen.

Meer lezen over Peelings, de behandeling en de resultaten? Je leest het in dit artikel.