shutterstock_584333341

€125,-
30 minuten

Een activerende behandeling die de huid al na één treatment aanzet tot vernieuwen: dat is microneedling. Bij deze huidverbeterende en -verjongende behandeling maakt het microneedlingapparaat minuscule gaatjes in de huid. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine wordt versneld. Microneedling is een van onze populairste huidverjongende behandelingen, maar S-HE Microneedling wordt ook ingezet bij een grove huidstructuur, hyperpigmentatie en acnelittekens.

Tegelijkertijd met het behandelen van de huid met het microneedlingapparaat wordt een serum in de huid aangebracht. Doordat de huid ‘open’ staat, is ‘ie 100x ontvankelijker voor de werkzame stoffen in het serum. Hierdoor wordt de huid nog soepeler, steviger en gladder.

Voor het beste resultaat combineren we bij S-HE microneedling met andere huidverbeterende technieken. Op deze manier verbetert je huid sneller en zie je sneller een mooi resultaat. Uiteraard worden de behandelmethodes afgestemd op jouw huid en jouw wensen.

Meer lezen over Microneedling, de behandeling en de resultaten? Je leest het in dit artikel.