shutterstock_1033933552

€27,50
20 minuten

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitstraling. Bij S-HE zijn we experts in het bepalen van dé ideale wenkbrauwvorm en -kleur, passend bij jouw gezicht en ogen. Door te epileren en modelleren, creëren we brows die bij je passen. Voor het verwijderen van haartjes kiezen we de pincet of wax. Het epileren van de wenkbrauwen wordt ingezet als er slechts enkele haartjes verwijderd moeten worden. Toch liever waxen? Dat kan ook. Door de wenkbrauwen te harsen, ontstaat er een duidelijkere gedefinieerde wenkbrauw

Tijdens de S-HE Perfect brow-behandeling kijken we onder meer naar de aanzet van je wenkbrauw, het uiteinde, de vorm van je gezicht, de kleur van je wenkbrauwen én we geven je tips over het thuis mooi houden van je wenkbrauwen. En wil je vollere wenkbrauwen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, want onze wenkbrauwgel voor vollere brows laat je wenkbrauwhaartjes beter groeien.

Wist je dat… bij iedere gezichtsbehandeling het epileren en verven van je wenkbrauwen inbegrepen zit? Een extra service van S-HE zodat je nóg mooier de deur uitgaat.

Meer lezen over Wenkbrauwen, de behandeling en de resultaten? Je leest het in dit artikel.