Contact

contact

Er wordt in de salon gewerkt op afspraak zodat er ruim de tijd genomen kan worden voor de juiste behandeling.
Het beste is via de mail contact op te nemen voor het maken van een afspraak, het ophalen van producten of adviezen. Bel je liever en krijg je de voicemail, spreek dan even een bericht in, dan zal ik zo snel mogelijk ( proberen binnen 48 uur )terugbellen.

Het helpt enorm, als je verhinderd bent voor een afspraak, dit minimaal 24 uur van te voren te laten weten. Het zorgt er op deze manier voor dat andere klanten ( en je zelf mogelijk in de toekomst ) niet onnodig lang hoeft te wachten op een volgende afspraak.

Niets is zo persoonlijk als je eigen huid en de behandeling daarvan. Wil je een goed advies maak dan een afspraak voor een gratis intake waarbij de huid wordt opgemeten met de Skin Analyzer waarna je een behandelplan meekrijgt met de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik afgestemd op jouw huidtype.

Wil je op de hoogte blijven van de blogs ( een bepaald onderwerp zal dan uitgelicht worden) zorg dan dat je geregeld deze website bezoekt, ga naar nieuws/Blogs.

Je kunt mij ook volgen op Facebook  door te klikken op de "volg ons" button van Facebook, zie onderaan deze site.
Op Facebook worden regelmatig beauty-tips gegeven.

Een afspraak voor een gratis advies kan natuurlijk ook altijd zodat je weet wat mogelijk is voor jouw huid.

salon S-HE
Leeuweriklaan 51
2691CJ 's-Gravenzande
0174 - 444475 bgg 0630888399
info@salonshe.nl
www.salonshe.nl

GRATIS PARKEERGELEGENHEID
Is er geen mogelijkheid tot parkeren op de oprit dan kunt u uw auto gratis parkeren in de parkeergarage bij verzorgingshuis "De Kreek"