Wat doet een CC Cream en wat doet de Touch of Colour voor je huid?

CC Cream

Een mooie gekleurde  CC-cream is soms lastig om te vinden. Daarom ben ik door vele vragen vanuit de salon op zoek gegaan naar een mooie CC-cream die gebruikt kan worden in de zomer als de winter. En die zowel mooi is bij een lichte als een licht getinte huid.

Wat is en doet een CC-cream ?

Een CC-cream ( colour control cream)  is een gekleurde dagcrème die dun is van samenstelling en toch voldoende de roodheid en oneffenheden in het gezicht camoufleert. Terwijl de huid er heel natuurlijk uit blijft zien.
Als je een te donkere foundation gebruikt of eentje die te zwaar is van textuur dan accentueer je meer de lijntjes en oneffenheden in je gezicht.

De  CC-cream  die salon S-HE in de salon gebruikt en ook voor thuis aangeschaft kan worden,  heeft een combinatie van 7 verschillende pigmenten. Dit geeft een mooie lichte dekking die aansluit bij veel verschillende huidskleuren. Zowel mooi bij een lichte- als bij een  getinte huidskleur.
Door de aanwezigheid van aloë vera en hyaluronzuur zorgt dit product meteen ook dat je huid niet te droog aanvoelt.
Bevat een SPF10 om de huid dagelijks te ondersteunen in de bescherming tegen UVA en UVB-straling.

Uitproberen of de kleur mooi is bij jouw huid…?
Na een behandeling in de salon kan deze aangebracht worden zodat je kan zien wat dit voor jouw huid doet. Vraag er naar in de salon.

Touch of Colour

De Touch of Colour van hannah is een veelzijdige musthave voor een mooie summer glow. De Touch of Colour is een finishing touch product en kan meteen na je dagverzorging aangebracht worden.

Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en een subliem bronzing effect. De mix van verschillende pigmentpoeders zorgen direct voor een matterend effect, corrigeren de kleur van je huid en zorgt voor een mooie natuurlijke huidtint.

De Touch of Colour  zorgt voor een gave, egale huid en vult fijne lijntjes op. Waardoor deze minder opvallen.

De rijke kleurpigmenten passen zich aan bij iedere huidtint. Het is dus geen make-up maar geeft wel het effect van een mooie matte uitstraling en een mooie gezonde summer glow.
Nieuwsgierig of de Touch of Colour bij jouw huid past? Probeer het uit in de salon bij de producten-bar.