Er is een nieuwe topper in de Hannah lijn toegevoegd. Een mooie aanvulling in de bestaande serie. Een crème die een duidelijk zichtbaar verjongend effect heeft op de huid doordat fijne lijntjes verminderen.
Dit product maakt de huid niet alleen gladder maar heeft ook een duidelijk zichtbaar verstrakkend effect en is niet tijdelijk, doordat er een viertal stoffen in zitten die de huid op lange termijn verjongen.
Deze crème heeft dus een onmiddellijk effect leuk voor een speciale dag of als je er extra goed wilt uitzien op een feestje.

De belangrijkste werkstoffen zijn
ARGIRELINE bestaat uit verschillende aminozuren en heeft een ontspannend effect op de huid. Geeft een stimulering van de collageenproductie en celvernieuwing. Hierdoor wordt de rimpeldiepte gereduceerd en heeft het duidelijk zichtbaar resultaat op fijne lijntjes.
CERACTT-F speciaal ontwikkeld voor deze creme om de ceramides in de huid te verbeteren. ( ceramides zijn vetstoffen die in de opperhuid voorkomen en zijn de bouwstenen voor een soepele huid). Heeft tevens een vochtbindend vermogen wat fijne lijntjes en rimpels op korte termijn doet verminderen. De huid ziet er onmiddellijk gladder uit.
PULLULAN voorkomt uitdroging van de huid en helpt de huid er zichtbaar strakker uit te laten zien
VITAMINE C en E werkt als antioxidant dus helpt de huid in zijn herstel, maar werkt in combinatie met bovenstaande stoffen aan collageenstimulatie en een weerstandverhoging van de huid tegen afbraak van cellen. Vitamine C heeft een doorbloedend effect op de huid en zorgt dus ook op deze manier dat de huid zich sneller herstelt van binnenuit.
Alle werkstoffen bij elkaar versterken elkaars werking in het herstel van de huid. Kortom een product die een mooie toevoeging is en kan ook plaatselijk ingezet worden voor alleen bovenlip en rondom de ogen.

GEBRUIK THUIS;
Na reinigen van de huid eventueel eerst Vitamin Complex aanbrengen, 4YOUth dun aanbrengen niet te dik anders zal de crème gaan rullen op de huid. Daarna de gebruikelijke Hannah crème aanbrengen en sluit eventueel af met Touch of Silk voor een nog mooiere en egalere huid.
4YOUth kan ook plaatselijk aangebracht worden bij delen van de huid die meer fijne lijntjes vertoont, bijvoorbeeld rondom ogen , bovenlip of decollete.
Probeer geregeld de huid extra te reinigen en te peelen door gebruik te maken van een stimulerende doorbloedende lotion of een intensieve peeling die de huid niet beschadigd. Laat je adviseren in de salon wat voor jou huid het beste is.