Detox Coach

Wat is Detoxen

Detox betekent letterlijk ontgiften
Detoxen helpt je lichaam om zich te ontdoen van alle afvalstoffen/ balaststoffen in je uitscheidingsorganen die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd.
De darmen , nieren, lever, longen, huid en lymfe ( uitscheidingsorganen) zorgen ervoor dat ons lichaam iedere dag weer opnieuw deze balaststoffen uit het lichaam verwijderen..
Maar doordat we door ons voedingspatroon vaak meer balaststoffen binnenkrijgen dan dat ons lichaam kan verwerken, blijven er iedere dag weer stoffen achter in ons lichaam die we niet nodig hebben en op den duur schade kunnen aanrichten. Dit zorgt op de lange duur voor vervuiling in onze uitscheidingsorganen waardoor allemaal klachten kunnen ontstaan zoals allergiën, chronische ontstekingen, vermoeidheid, huidproblemen, overgewicht, slapeloosheid, (spier) krampen.

Er zijn verschillende manieren waarop u zelf de vervuiling kunt beperken. Deze manieren hebben vooral te maken met eetgewoonten. Het is een stukje bewustwording van wat je iedere dag eet..
Het resultaat is dat je je fitter, energieker en dus minder moe voelt. Bovendien gaat je huid gaat ervan stralen en is de spijsvertering verbetert. Redenen genoeg om een keer per jaar een Detox kuur te volgen.

De Detox kuur bestaat niet uit alleen maar sappen drinken, maar is een andere manier van eten en het leuke is dat je juist heel veel mag eten en dan ook nog afvalt!
Wilt u meer weten vraag dan naar de Detox richtlijnen bij salon S-HE.