Geef je huid een kans

Wat is de conditie van je huid?
Gebruik je de beste producten, op jouw huid afgestemd?
Gebruik je de producten op de juiste manier?
Wil je weten hoe fit je huid is?

Salon S-HE helpt graag. Kom een keer langs in de salon voor een gratis advies waarbij je huid wordt opgemeten.
Ontdek meer mogelijkheden in huidverbetering zowel met de behandelmethode die in de salon toegepast worden, als de producten die je thuis gebruikt.
Iedere huid heeft dezelfde beschermfunctie maar reageert anders, daarom worden de producten en behandelingen afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt dit kan in de zomer heel verschillend zijn dan in de winterperiode. Maar niet alleen de seizoenswisselingen hebben invloed op je huid, ook hoe je leeft. Ben je een binnen- of buitensporter…, werk je in een airco-omgeving of wisselt de temperatuur geregeld als je aan het werk bent.., zit je veel in de auto…. of ga je geregeld op vakantie naar een warm land. Dit alles heeft ook zeker invloed op je huid en ook hoe vaak je eraan wordt blootgesteld.
Je huid blijft langer in conditie en zal minder snel verouderen als je weet hoe je het beste je huid thuis kunt verzorgen in alle omstandigheden. Met als ondersteuning behandelingen in de salon die je huid zullen stimuleren tot huidherstel en verbeteren als er bijvoorbeeld pigmentvlekjes zijn ontstaan of couperose.

Naarmate je huid ouder wordt zal deze trager worden in zijn herstel. Vergelijk het maar met een (sport)blessure die langzamer geneest als je ouder bent dan toen je jonger was. Dit is in feite hetzelfde wat er met de huid gebeurt, de celvernieuwing zal trager worden waardoor de huid minder snel zal herstellen en sneller zal verouderen. Bij het ouder worden zal de huid meer onregelmatigheden verkrijgen, zoals couperose, fibroompjes en pigmentvlekken.
Doordat de huid trager wordt in zijn herstel zal ook de talgafscheiding minder worden die de huid soepel en jong houden en sneller droog aanvoelen, waarbij zelfs irritatie kan optreden. In de salon worden dan behandelingen gegeven die aanvullen in wat je eigen huid niet meer zo goed zelf kan.

Kies voor een behandeling en advies, zodat je een goed beeld krijgt in wat voor jouw huid het beste is.
Begin er al mee als je rond de twintig bent dus ook als huidveroudering nog niet zichtbaar is, als je weet hoe je het beste je huid kunt behandelen voorkom je dat je huid sneller veroudert.
Een huidadvies en meting met de seizoenswisselingen, dus om de 3 maanden is dan meestal voldoende.