Wenkbrauwen

Door de jaren heen worden onze wenkbrauwen dunner. We verliezen meer haartjes en ook neemt de groei van nieuwe haartjes af. De oplossing? S-HE Haargroeiverbetering, een wenkbrauwbehandeling waarbij door midel van een serum op basis van eiwitten, vitamines, mineralen en plantenextracten de haargroei wordt gestimuleerd. Ook worden de aanwezige haartjes dikker en wordt haaruitval tegengegaan.
Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jouw wenkbrauwen ? We adviseren je graag.

Wimpers

Naast mooie wenkbrauwen ook graag lange, volle wimpers? Met ons serum voor thuisgebruik ben je in vier weken verzekerd van langere wimpers die minder snel uitvallen. De essentiële bouwstoffen in het serum maken de wimperhaartjes dikker en krachtiger. Nieuwsgierig geworden? Informeer naar het serum in de salon. We adviseren je graag.
Oh ja… en dit serum bevat niet het middel Bimatoprost die de kleur van de iris beïnvloed!

Hoofdhuid

Heb je last van dunner wordend haar en haaruitval? S-HE Haargroeiverbetering is een effectieve behandeling die de haarmatrix activeert. Door een complex van eiwitten, vitamines, mineralen en plantenextracten net onder het huidoppervlakte aan te brengen, wordt de haargroei gestimuleerd en ontstaat er vernieuwde haargroei. Ook fijn: de aanwezige haren worden dikker en sterker.
Voor het beste resultaat adviseren we zes afspraken met telkens een pauze van zes weken. De eerste resultaten zijn al na twee behandelingen zichtbaar. Naast de behandelingen in de salon dien je de hoofdhuid te behandelen met een stimulerende lotion.
Tot slot is het ter ondersteuning van de behandeling aan te raden voedingssupplementen te slikken die de haargroei stimuleren.
Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jou? We adviseren je graag.