Huidcoach

Huidcoach

Een huidcoach is iemand die werkt aan huidverbetering.
Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt om een bepaald resultaat te behalen. Iedere keer als je in de salon komt voor een behandeling of advies, zal  je huid opnieuw opgemeten worden met de skinanalyzer. Hierna krijg je een advies voor zowel een behandeling in de salon als hoe je het beste je huid thuis kan verzorgen. Een behandeling zal nooit standaard zijn maar altijd aangepast worden aan wat je huid op dat moment nodig heeft en wat je eigen wensen hierin zijn.
De huid wordt opgemeten met de skinanalyzer, waarbij de producten en apparatuur die gebruikt worden tijdens de behandeling, beter afgestemd kunnen worden op de behoefte van de huid.  Dit is vooral van belang bij de intensieve peelings en speciale (kuur)behandelmethoden.
Daarnaast is het belangrijk dat je precies weet hoe je het beste je huid thuis kunt verzorgen om sneller het gewenste resultaat te behalen en vast te houden. Hiervoor krijg je na iedere behandeling een goed advies en verzorgingsplan.
Om een bepaald doel te behalen zal er overlegd worden hoe dit het beste bereikt kan worden, zodat je een goed beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn.

Kortom een huidcoach is iemand die de huid verbetert en herstelt samen met u, want alleen behandelen in de salon is niet voldoende
om een gewenst resultaat te behalen.
“WAT JE UITSTRAALT, IS WIE JE BENT”