Informatie Mesotherapie – Mesolift

Mesotherapie – Mesolift

Heeft u lijntjes in het gezicht — bovenlip – ogen – wanglijntjes – mondhoekjes – neuslippenplooi –  decolleté – hals die storen ? Wordt het volume in uw gezicht wat minder onder het jukbeen-slapen of kaakcontour ( de bekende “zakjes”)  heeft u last van (acne) littekentjes….?
Dan kunnen deze nu gericht aangepakt worden met direct zichtbaar resultaat door middel van de Mesolift behandeling.

Door een speciale toepassingstechniek die volledig computer gestuurd is, is het mogelijk om hyaluronzuur in de huid te brengen en worden  storende lijntjes  opgevuld met direct zichtbaar resultaat.

Op deze manier is het mogelijk om vooral de fijne lijntjes op bovenlip en onder de ogen heel mooi aan te pakken zonder dat het onnatuurlijk overkomt. Het resultaat is direct zichtbaar.
Maar ook de diepere lijnen zoals de bekende neuslippenplooi  die vaak een vermoeide uitstraling geeft, kunnen behandeld worden. Lijntjes die zichtbaar worden bij de mondhoek ( afhangende mondhoeken ) of op de wangen net onder het jukbeen geven ook een mooi zichtbaar resultaat waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft.
Deze behandeling wordt langzaam opgebouwd zodat je zelf kan bepalen hoever je wil gaan voor het mooiste resultaat. Dit blijft immers persoonlijk

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid, bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Het hyaluronzuur neemt in de loop van de jaren af, dit is één van de oorzaken waardoor fijne lijntjes ontstaan. Als je hier niets aan doet zullen deze fijne lijntjes geleidelijk aan dieper worden en verslapt de huid verder.

Hyaluronzuur heeft een sterk vochtbindend vermogen wat belangrijk is om de huid soepel te houden. Hyaluronzuur die met de mesolift-behandeling in de huid wordt gebracht geeft de veerkracht en soepelheid van de huid terug en haalt de scherpte en diepte van lijntjes eruit. Dit geeft een minder vermoeide uitstraling.
Na 8-12 maanden is het hyaluronzuur weer volledig opgenomen door de huid. Hoe snel het hyaluronzuur wordt opgenomen door de huid is afhankelijk van de conditie van de huid.

Behandelmogelijkheden:
– neus-lippenlijn
– frons lijntjes
– voorhoofdslijntjes
– kraaienpootjes
– lip – lijntjes
– Afhangende mondhoeken
–  ‘deukje’ in neusbrug weer mooi laten meelopen
– lijntjes op de wangen
– lijntjes hals en versteviging huidgebied hals
– decolleté en versteviging huidgebied decolleté
– handen
– littekentjes
– contourverbetering- volumeverbetering

Onderstaand aantal voor/na foto’s na 1 mesobehandeling. De foto’s zijn direct gemaakt na de mesobehandeling.

   

De mesotherapie behandeling gaat algehele huidveroudering zoals een slappe huid, craquele en fijne lijntjes tegen.
Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten collageen aanmaken. Collageen staat aan de basis van een stevige en elastische huid. Daarnaast wordt de huidstructuur verbeterd  waardoor de poriën minder zichtbaar worden en de huid wordt geëgaliseerd.
De mesotherapie behandeling is mooi om 4 x per jaar te doen met de seizoenswisselingen om de huid een boost te geven. Maar is zeker ook goed inzetbaar na een stressvolle periode of langdurig ziek zijn.

Mesotherapie kun je al doen vanaf je 25ste om je huid te stimuleren een extra boost te geven en huidveroudering zolang mogelijk uit te stellen.
De Mesotherapie behandeling is een mooie  aanvulling waarbij je huid duidelijk zichtbaar stralender en frisser en hierdoor jonger uit zal zien.

Mesotherapie is een verjongende en huidverbeterende behandeling voor gezicht, hals, decolleté en handen.

Wil je een afspraak maken voor meer informatie of voor een behandeling?
Neem dan contact op met salon S-HE