De musthaves voor de Lente

Peelen – Doorbloeden – Beschermen voor een egale huid van Gezicht – Hals – Decolleté 

Peelen
Door je huid thuis regelmatig te peelen met een milde peeling zorg je ervoor dat je huid egaal en glad blijft. Probeer voor het gezicht korrel-scrubs te vermijden, deze kunnen je huid bij geregeld gebruik irriteren. Beter is het om een zachte crème peeling te gebruiken op enzymatische basis. Deze geven een intensieve peeling van de huid zonder de huid te beschadigen. De peelingproducten kunnen zelfs bij de meest gevoelige huiden gebruikt worden.

Hoe vaak je een peeling het beste kan gebruiken is voor iedere huid anders. Er zijn verschillende peeling-producten, dus voor iedere huid is een geschikte peeling te vinden.

Een peeling zorgt niet alleen voor een egale, gladde huid maar ook dat je mooier bruin wordt. Heb je eenmaal een bruine huid blijf dan vooral ook je huid peelen en denk niet dat je bruine kleur verdwijnt door een peeling! Het zorgt er juist voor dat je bruine kleur langer en mooier blijft.

Merk je dat je huid wat minder makkelijk een volle crème opneemt? Dan kan het zijn dat je een verdikte hoornlaag hebt waardoor je crème op de huid blijft liggen. Het voelt aan als een vettig laagje.
Vaak denk je dat dit komt omdat de crème te vet is voor jouw huid. Dat kan soms het geval zijn maar vaker is het zo dat je hoornlaag verdikt is. Een milde peeling verhelpt dit, waarna je crème wel weer makkelijk zal worden opgenomen door je huid.

Benieuwd welke peeling het beste bij jouw huid en het seizoen past en wat voor jouw huid de beste manier is om een peeling in te zetten?
Vraag bij je eerstvolgende bezoek in de salon naar de voorjaarscheck.

Doorbloeden
Hannah heeft verschillende producten in haar lijn die een doorbloeding van je huid geven. Voor je lichaam is er een doorbloedingsproduct in combinatie met scrub. De body-scrub is een sterk doorbloedingsproduct die daardoor ook heel goed ingezet kan worden bij cellulitis.

Met deze scrub bereik je ook in de diepere lagen van je huid, een intensieve doorbloeding. Doe dit in combinatie met een warme douche en je voelt de doorbloeding nog intenser worden, zichtbaar en voelbaar door de rode huidverkleuring.

Een van de oorzaken van huidveroudering is afname van de doorbloeding. Door de doorbloeding van de huid te stimuleren, zorg je voor betere zuurstof toevoer naar de huidcellen en een betere afvoer van de afvalstoffen van de huid. Je helpt je huid hierdoor met huidherstel en hierdoor huidverbetering.

Doorbloeding is voor iedere huid geschikt. Een jonge huid, acne, vale, droge en verouderde huid zal merkbaar verbeteren. In combinatie met de bindweefselmassage creeer je Huidverbetering- & Verjonging.

Beschermen
Je huid staat de hele dag bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Zonnestralen verouderen je huid sneller ook al is de straling nog niet altijd krachtig of warm in het voorjaar.

Luchtvochtigheid, hoge temperaturen en de wind laten je huid uitdrogen. Handig is om in het voorjaar naast je gebruikelijke producten altijd een zonbescherming te gebruiken. Factor15 is in Nederland vaak voldoende. Ga je op vakantie dan is een bescherming met factor 30 aan te raden, ook als je gemakkelijk bruint.

 

Vraag bij je eerstvolgende bezoek naar de voorjaarscheck en kijk wat voor jouw huid het beste is.