Er zijn dit jaar maar liefst drie nieuwe huidverbeterende producten toegevoegd aan de Hannah-lijn.

                                                 Prepare Potion – SebuPure – FixingTouch

Prepare Potion
Potion betekent letterlijk toverdrank en met deze nieuwe aanwinst is er dan ook een ware toverdrank ontwikkeld voor de huid. Dankzij de unieke Prepare Potion worden de daaropvolgende voedende producten uitzonderlijk goed opgenomen. Het heeft een zuiverende werking op acne en gaat schimmel- en bacteriegroei tegen. Deze milde maar zeer effectieve potion kan niet alleen ingezet worden bij acne en een grove huidstructuur, maar ook bij rosacea en de gevoelige huid.

FixingTouch
Gesloten schaafwonden, brandwonden, eczeem en iedere andere vorm van huidbeschadiging wordt sneller en intensief hersteld dankzij de Fixing Touch. Deze krachtig herstellende creme heeft een verzachtende werking op huidbeschadigingen en werkt tevens versterkend op de natuurlijke huidbarriere. De combinatie van hoogwaardige en verfijnde siliconenolien met sterk herstellende en huidbarriereversterkende ingrediënten in deze creme zal iedere vorm van huidbeschadiging vlotter en intensief herstellen. Hierdoor kan de huid zichzelf beter beschermen tegen externe invloeden. Fixing Touch is de skin daver die iedereen in huis zou moeten hebben!

SebuPure
dis is de ideale acnecreme. De sebuPure werkt niet alleen verbeterend op acne en een vette huid, maar vermindert tevens roodheid dat vaak gepaard gaat met acne en rosacea. Deze creme bevordert het natuurlijke huidherstel en samen met de Prepare Potion vormt dit de ultieme synergie bij onzuivere en acne huid,