Mijn absolute passie? Huidverbetering en huidverjonging. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de schoonheidsbranche, waardoor ik nu kan zeggen dat ik de meeste voldoening haal uit het geven van behandelingen die écht resultaat geven. Behandelingen die zijn gericht op volumeherstel en het behandelingen van fijne lijntjes en rimpels zijn mijn expertise. De huid verbeteren en herstellen: dát is ons doel.

Behalve ikzelf is mijn dochter Sanna regelmatig aanwezig in de salon. Zij volgt de opleiding tot huidtherapeut en is daarnaast wenkbrauwspecialist. Wil je advies over de vorm en kleur van je wenkbrauwen? Sanna adviseert je graag en helpt je verder op weg door je een passende wenkbrauwbehandeling aan te bieden.

Om up-to-date te blijven en altijd de beste behandelingen op het gebied van natuurlijke huidverbetering te kunnen aanbieden, volgens we continu de nieuwste ontwikkelingen. Wij geloven erin dat huidverbetering niet alleen binnen de salon plaatsvindt; ook thuis dien je het beste met je huid voor te hebben om de mooiste resultaten te bereiken.

De persoonlijke benadering, resultaatgerichte behandelingen en het gebruik van kwaliteitsproducten zorgen voor een goede combinatie om je huid te verbeteren.
In de salon wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden en apparatuur om je huid te stimuleren, verbeteren, verjongen en te herstellen.

Maak een afspraak bij Salon S-HE en onderga het stappenplan in huidverbetering

Salon S-HE Natuurlijk Mooi(er)