Die lastige lijntjes rond je mond, ook al rook je niet, kunnen ze toch ontstaan.

Het huidgebied rondom de mond is vaak niet goed doorbloed, hierdoor worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd uit de cellen die voor vernieuwing zorgen en de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen toe is hierdoor ook minder goed.
Hierdoor slechter huidherstel doordat celvernieuwing minder goed is doordat er meer afvalstoffen ontstaan in de cellen. Zo kunnen dan sneller lijntjes ontstaan rondom mond.
De huid verhard zich ook vaak als de lijntjes er al wat langer zitten, het voelt dan stug aan vooral langs de liplijnrandjes.
Bij ouder worden is er ook sprake van botvolumevermindering, dus rondom de mond neemt de kaakvolume af hierdoor ontstaan ook sneller lijntjes.

VERBETEREN EN VOORKOMEN VAN LIJNTJES
Wat kan je doen om deze lijntjes die er al zitten te verbeteren of te voorkomen?
Doordat de doorbloeding al vrij snel afneemt is het belangrijk om deze te stimuleren. Voor thuis kan dit met verschillende producten die de doorbloeding verbeteren soms in kuurverband. Vraag voor de juiste producten, advies in de salon.

In de salon kunnen verschillende behandelingen gegeven worden om de doorbloeding te stimuleren. Er zullen verschillende werkstoffen gebruikt worden en apparatuur om het juiste resultaat te bereiken.
De huid op de bovenlip verhard zich ook vaak, deze zal wat stugger aan gaan voelen als je er niets aan doet. Door geregeld behandelen zal de huid zich herstellen en weer veel zachter en soepeler aan gaan voelen.
De Meso behandeling geeft uiteindelijk de mooiste resultaten waarbij de lijntjes duidelijk zichtbaar verminderen.

Voor de juiste behandeling zal altijd eerst overlegd worden wat voor jou huid het beste resultaat zal geven.
Er worden hele mooie resultaten behaald waarbij het belangrijk is geregeld een behandeling te blijven doen, om het juiste resultaat te behouden en de huid niet te laten terugvallen.