Geef je huid een oppeppende boost met de S-HE Skinboost behandeling. Deze intensieve behandeling is in te zetten vanaf 25 jaar, om vroegtijdige huidveroudering uit te stellen en de huid van binnenuit te stimuleren.

Bij de skinboost behandeling gebruiken we producten die hyaluronzuur bevatten aangevuld met actieve werkstoffen zoals vitaminen, mineralen aminozuren en antioxidanten. die de huid repareren, voller maken en stimuleren.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid, bindweefsel en zenuwweefsel. Het zorgt voor een gezonde huid en soepele gewrichten. Het hyaluronzuur neemt in de loop van de jaren af, dit is één van de oorzaken waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Als je hier niets aan doet zullen deze fijne lijntjes geleidelijk dieper worden en verslapt de huid verder.
Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten collageen aanmaken. Collageen staat aan de basis van een stevige elastische huid. Daarnaast wordt de huidstructuur verbetert waardoor de poriën minder zichtbaar worden en de huid een gladder aanzien krijgt. Je huid krijgt een extra vochtboost waardoor deze weer voller oogt en fijne lijntjes verzacht.

S-He Skin Boost is een verjongende huidverbeterende behandeling die droogheid aanpakt, de teint verbetert, volumeverlies tegengaat en een verslapte huid steviger maakt. Direct na de behandeling merk je dat de huid voller aanvoelt, mooi glanst en dat lijntjes zijn vervaagd.

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van drie tot zes behandelingen, met telkens een pauze van twee weken. Zet je de behandeling in als een snelle boost? Ook na één behandeling zie je duidelijk verschil.