Slaap je mooi met de satijnen kussensloop.

De meeste mensen hebben een katoenen kussensloop, passend bij de overtrek. Maar katoen is wat minder goed voor je huid. Het schuurt en is stug en er kunnen vouwen in je huid ontstaan die ‘s ochtends als strepen in je huid blijven staan. Dit heb je niet bij de satijnen kussensloop, deze neemt geen vetten op, dus je crème blijft ook beter op je huid zitten.

De beloften van het effect van de Beauty Pillow zijn enorm! En ik moet zeggen nadat ik het een weekje had uitgeprobeerd was ik om. Het geeft een gevoel van luxe en tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar.
Het reguleert de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dit betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk zijn. Wie wil dat nou niet?

Het satijn van de Beauty Pillow is fijn van structuur maar wel dicht geweven en op deze manier zorgt het ervoor dat het vocht van huid en haar behouden blijft. Waardoor je de volgende ochtend geen trekkerig gevoel hebt in je gezicht. Tevens wordt de talgproductie gereguleerd en heeft het satijn een polijstende werking waardoor de huid niet wordt opgeruwd. Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen.
Het haar blijft ook gladder van structuur doordat deze niet wordt uitgedroogd en hierdoor heb je minder klitten en pluizend haar. Een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model, haarstukken en extensions blijven beter op hun plek, het haar wordt minder snel vet, slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans, puistjes en acne verminderen en een vurige rode huid krijgt de kans te kalmeren.

Veel mensen denken dat satijn bestaande uit 100% polyester, gaat zweten. Niets is minder waar. Het slaapt juist heerlijk verkoelend. Ook kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt hebben profijt bij de Beauty Pillow. Door het fijne weefsel kan de huisstofmijt zich niet nestelen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen.

Verschillende soorten satijn
Satijn is de naam van de stofbinding. Het is een dichtgeweven stof met een gladde glanzende bovenkant. Satijn kan gemaakt zijn van katoen, polyester, viscose, zijde of een menging daarvan. De zware kwaliteit satijn van Beauty Pillow is van geheel andere kwaliteit als bijvoorbeeld crèpesatijn of katoensatijn. Katoensatijn wordt voornamelijk voor beddengoed gebruikt en wordt veelal door grootwinkelbedrijven verkocht. Het katoen heeft een absorberende werking en het satijn zorgt voor de glans. Er zijn ook satijnen kussenslopen in omloop waarop een coating is aangebracht. Deze coating is echter uitwasbaar en de stof die na de wasbeurten over blijft heeft niet meer de eigenschappen die kenmerkend zijn voor het satijn van Beauty Pillow.

Verschil tussen zijde en satijn
In essentie hebben zijde en satijn dezelfde werking voor huid en haar. Beiden zorgen voor een stralende huid en glanzend haar. Helaas is het productieproces van zijde niet bepaald diervriendelijk. De zijderups wordt na het spinnen van zijn cocon gedood om te voorkomen dat de ontpoppende vlinder de cocon beschadigt en de draad breekt. Zijde is erg kostbaar in aanschaf en slijtgevoelig. Naden gaan kerven en door wrijving van het hoofd op het kussensloop ontstaan na verloop van tijd dunne ligplekken. Ook vlekken zijn moeilijk te verwijderen en er is een apart wasmiddel nodig om het zijde te reinigen.

Waarom Beauty Pillow?
Werkt anti-aging, minder rimpels en zichtbaar jongere en stralende huid.
Satijn glijdt en polijst terwijl katoen opruwt, schuurt en vocht aan de huid onttrekt. Vergelijk het met op een handdoek liggen, na een tijdje staat de afdruk van de stof in je lijf, dit gebeurt dus ook tijdens het slapen op een katoenen kussensloop met je gezicht, welliswaar in veel mindere maten maar je slaapt een derde van je leven en je creëert zo rimpelvorming.
Katoen wrijft….satijn glijdt. Satijn polijst de huid. Door altijd op satijn te slapen voorkom je veel rimpelvorming op de lange termijn.
Gaat de stijd aan met puistjes, acné en onzuiverheden
Bij acné, puistjes en onzuiverheden is wit satijn het beste omdat deze geen kleurstof bevat. Het satijn geeft de huid rust en reguleert de talgproductie. Katoen activeert de talgproductie en schuurt de onzuiverheden open zodat deze extra worden geactiveerd. Resultaten zijn al snel zichtbaar maar na vier tot zes weken is het resultaat optimaal.
Kalmeert een gevoelige huid en couperose
Satijn schuurt niet zoals katoen maar is glad en polijst waardoor de huid rustiger wordt
Verkoelt bij nachtelijk transpireren en opvliegers
Het satijn is heerlijk koel en remt transpireren. Geen slaapvouwen meer in het gezicht na een woelige nacht
Door de glijdende en polijstende werking van het gladde satijn weefsel ontstaan er geen vouwen in het gezicht en voorkomt het zo slaapvouwen en rimpelvorming
Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar, voorkomt gespleten haarpunten
Slapen op satijn betekent de volgende morgen, glad glanzend haar zonder klitten of een pluizige warboel. Het haar blijft veel beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten. Het is een oud gegeven dat kappers uit grootmoeders tijd al adviseerden om op een satijnen sjaaltje te slapen.
Minder snel vet haar maar ook minder snel droog haar
Door de regulerende werking van de talgproductie wordt het haar minder snel vet en omdat satijn geen vocht onttrekt wordt het ook minder droog.
Intensievere werking van huid en haarproducten
Katoen absorbeert je huid en haarverzorgingsproducten zodat een gedeelte van deze belangrijke werkstoffen in je kussen verdwijnen, satijn heeft die eigenschap niet en geeft je huid rust en zorgt ervoor dat de huid verzorgingsproducten optimaal opneemt.

 • Zorgt voor een gladde huid
 • Voorkomt slaapvouwen
 • Verfijnt rimpeltjes- Bestrijdt acné en onzuiverheden
 • Kalmeert een vurige huid
 • Het haar blijft beter in model
 • Voorkomt gespleten haarpunten
 • Geen klitten en pluizend haar meer
 • Vermindert vet haar
 • Intensievere werking van huid- en haar producten
 • Behoud van haar- en wimperextensions
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • Slaapt verkoelend
 • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt