Online voordeel

Bij bestelling via het bestelformulier of de producten zelf ophalen in de salon ben je altijd voordeliger uit.
Je ontvangt standaard een korting op alle producten bij een bestelling vanaf 100 euro. Koop je direct producten in de salon dan geldt deze korting al bij aankoop van 1 product.

We werken met de producten van hannah en Medik8. Voor meer informatie over producten klik hier onder op een van de logo’s.

Bestelformulier

Via het onderstaande bestelformulier kun je producten online bestellen.
Na je bestelling ontvang je de factuur. Zodra je betaling ontvangen is, worden de producten naar elk gewenst adres in Nederland verstuurd.
De verzendkosten (€6,95) zijn voor onze rekening als je meer dan € 60,00 aan producten besteld.
Je kan natuurlijk ook altijd een bestelling doorgeven waarbij wij de bestelling voor je klaarzetten. Ben je in de buurt dan kan je de producten even ophalen.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Meer informatie

Heb je vragen over je bestelling dan kun je ons bereiken via een telefoontje of stuur een appje of een mail. We proberen altijd binnen een dag te antwoorden.

Wil je toch liever advies omdat je niet zo goed weet welk product geschikt is voor je? Bel ons dan even, dan kunnen we meedenken en een advies geven welk product je het beste kunt gebruiken.
Of stuur een duidelijke foto van je gezicht met een uitgebreide omschrijving van je huidprobleem naar info@salonshe.nl . We zullen dan je huid bekijken en een persoonlijk advies geven.

Het beste is nog altijd …. even langskomen in de salon zodat we je huid kunnen zien en meten voor een goed productadvies.