Geef je huid een kans… de slogan van hannah.

Je huid een kans geven doe je door een goed productadvies en een behandeling die je huid aanzet tot huidherstel. Heel belangrijk bij de behandeling van hannah is dat de doorbloeding geactiveerd of hersteld wordt. Zonder doorbloeding geen aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, hierdoor geen huidherstel.

Hannah heeft een aantal producten ontwikkeld die het mogelijk maken om ook thuis een goede doorbloeding te behouden. Hannah is een merk die zich vooral richt op huidverbetering. Zij ontwikkelen vooral producten vanuit de vraag uit de praktijk. Zo is er in de hannah productlijn een huidverzorgingslijn ontstaan met producten die ingezet  worden vanuit een specifiek huidprobleem of een tekort in de huid. Alle producten kunnen over en door elkaar heen gebruikt worden als dit nodig is. Er bestaat niet echt een specifieke dag of nachtcrème. Wel is het zo dat de vollere vette producten vaker gebruikt worden als een nachtcrème.

Er wordt vanuit de hannah gedachte eerder gekeken naar wat je huid nodig heeft. En dit kan dan zomaar zijn dat je bij een volgend product aankoop een heel ander advies krijgt. Immers een huid is altijd in beweging. Wat ook meespeelt in keuze van een product zijn de seizoenswisselingen. In de zomermaanden heeft je huid weer hele andere werkstoffen nodig dan in een winterperiode.

De resultaten van het gebruik van een product en behandeling zijn meetbaar. Met de SkinAnalyzer meten we Vet –Vocht gehalte en de PH-waarde van je huid. Zo kunnen we kijken of de geadviseerde producten en de behandelingen in de salon het resultaat geven die we willen behalen. Zonodig worden de behandelingen en producten aangepast. Op deze manier blijf je er altijd zeker van dat je de juiste producten gebruikt die je huid helpen in wat je huid niet meer zo goed zelf doet.

Bekijk de videos


Salon S-HE werkt al vele jaren met de hannah producten. Hierdoor weten we precies wat een hannah product voor je huid kan doen.
Producten toevoegen en onderverdelen in:

  • reiniging
  • peeling
  • stimuleren
  • zilveren lijn
  • red lijn
  • serum
  • zonbescherming
  • body

Bestel producten