Een huid is vaak gevoelig. Dit kan veroorzaakt worden door gebruik van verkeerd gekozen producten of cosmetische ingredienten die niet afgestemd zijn op de behoefte van de huid.

Heb je acne, rosacea of eczeem dan heb je vaak nog sneller dat je huid reageert op de samenstelling van producten. De producten van Medik8 zijn juist geschikt voor de gevoelige en geirriteerde huid.

Het gebruik van producten die niet afgestemd zijn op je huid zullen huidproblemen verergeren en op lange termijn de huidcellen beschadigen waardoor huidschade ontstaat. De uitdaging van Medik8 is dat er producten gemaakt worden met de meest effectieve ingredienten zonder agressief te zijn voor de huid.

Salon S-HE heeft speciaal voor Medik8 gekozen omdat deze lijn reinigende wascremes -mouse en gels hebben die niet uitdrogend werken op de huid. Dus ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

De Retinol lijn van medik8 is een mooie aanvulling die huidverbeterend werkt. Hierin is wel een opbouw schema nodig en een advies voor de juiste sterkte. Hierdoor zijn de Retinol producten niet verkrijgbaar via de webshop. De vitamine C serum en C -crème met factor 30 zijn wel online verkrijgbaar en in combinatie een superboost voor je huid.

Bestel producten