Bij S-HE vind je geen standaard behandelingen met vaststaande elementen, maar behandelingen op maat waarbij we kijken naar jouw huid en jouw wensen en behoeften. Deze holistische werkwijze zorgt ervoor dat ieder bezoek anders is. Immers: geen huid is hetzelfde. Maar ook kan het zijn dat je huid tussen twee behandelingen veranderd is. Vóór iedere behandeling kijken we kritisch naar de huid: waar is behoefte aan en wat is nodig om jouw huid te herstellen en verbeteren?

Huidverjonging en huidverbetering staan centraal bij S-HE. De huid in topconditie houden en zo mooi mogelijk oud worden; dat is ons doel wanneer we met jouw huid aan de slag gaan. We geloven in natuurlijke schoonheid en werken vanuit het principe dat iedere huid kan stralen, mits de juiste technieken en producten worden toegepast. Hiervoor ben je bij S-HE in goede handen.

Kom je voor het eerst bij ons? Dan doen we een uitgebreide intake waarbij we kijken naar de teint van je huid, naar structuur van het huidoppervlak, de veerkrachtigheid en het volume van de huid. Na de intake weet je hoe je huid ervoor staat, wat wij in de salon voor je kunnen betekenen, wat je thuis kunt doen om aan jouw huid te werken én of het resultaat dat je wilt behalen mogelijk is. We geven je altijd een eerlijk, uitgebreid advies op maat.

Door om de zes weken een afspraak te maken, zal je zien dat de huid na een jaar is verbetert en jonger oogt. Door geavanceerde technieken met elkaar te combineren, ontstaat een behandelplan op maat die de huid fijner, gladder, voller, stralender en jonger maakt.

Salon S-HE Natuurlijk Mooi(er)